1/4 bögre liszt, 1/4 bögre cukor, 2 evőkanál kakaópor, csipet só(tényleg nagyon kevés), 3 evőkanál víz, 2 evőkanál olívaolaj, a nagyobb élvezet kedvéért pedig vaníliafagyi.
Annyit kell tenni, hogy a bögrébe először a száraz összetevőket elkeverjük, majd aprólékosan hozzákeverjük a vizet. Az Aprólékos szó fontos, mert így biztosan nem lesz csomós a sütink. Szóval ha benne van a víz és nem csomós, de sűrű hozzátesszük az olívaolajat, ugyan ezzel a módszerrel. Elméletileg olyan sűrű állagúnak kell lennie mint a sima piskóta is szokott lenni sütés előtt.(anyukátok, nagymamátok biztosan tudja, de ha mégsem, akkor nagyjából egy híg főzelék állaga, azt hiszem)
Betesszük bögréstül a mikróba és (a recept szerint 1 perc 40 mp-ig) hagyjuk. Mivel mikrója válogatja ezt az időt,a legjobb az, ha addig hagyjátok bent, amíg a teteje el nem éri a képen látható állagot.
Jó Étvágyat!:)





Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése