Kellékek:
-narancs( pl. ha nagyon savanyú és nem tudjátok megenni, nem kell kidobni)
-szegfűszeg (nehogy őröltet vegyetek, az a sütibe jó)
-teamécses
-kés,kanál
Nincs más teendőnk, mint a narancs tetejét levágjuk. Ezután kivájjuk a narancs húsát nagyjából 2-3 cm mélyen, pont annyira, hogy beleférjen a mécsesünk. Végül a narancsba szegfűszeget döfködhetünk dísz gyanánt, így nem csak jó illata lesz, de szép is. Aki bátor, az vehet a boltban kanócot és viasztömböt. Ilyenkor felolvasztjuk a viaszt, a narancsot ugyan úgy kivájjuk, belelógatjuk a kanócot és ráöntjük a már megolvadt viaszt, de csak óvatosan, mindenféleképpen nézzetek előtte utána a hasznos tippeknek, trükköknek!

Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése